zaterdag 2 november 2013

Een huis vol

Koning heeft een dochter van net 18, Prinses, die op haar beurt weer een mini Prinsesje heeft van 8 weken. Prinses heeft geen Prins, hij wil ook niiets te maken hebben met zijn mini Prinses. Gelukkig wil zijn moeder dat wel, deze koningin is superblij met mini Prinses en wij, Koning en Kado Koningin ook.

Nu is het zo dat Prinses 2 weken geleden door haar moeder met baby en al op straat is gezet en tsja, waar moest ze nu naartoe?? Wij hebben wel ruimte maar doordat ik net aan een zwaar revalidatie programma moest beginnen omdat ik nu 20 jaar chronische pijn heb kon het niet bij ons.

Gelukkig was daar de andere Koningin die zei, kom maar bij ons door de week tot er ergens en eigen plekje voor jou is. En natuurlijk kon Prinses met mini Prinses bij ons in de weekends.
Dus zo wordt er wat af gependeld. Maar Prinses en mini Prinses hebben voor de time being wel een veilige en warme plek.

Nu nog even kijken hoe het moet als Prinses half november weer naar school moet, zij moet nog even haar examenjaar doen en woont op dit moment niet echt in de buurt van school.

2 opmerkingen:

  1. Wat super van de andere koningin! En wat sneu voor de prinses en mini-prinses, ik heb zelf ook tijdens mijn middelbare schooltijd een kindje gekregen en het is niet makkelijk (en mijn prins wou wel graag met mij en onze mini-prinses te maken hebben).. Vooral het feit dat je nergens een eigen plek hebt gaat frustreren.. Ik wens haar het allerbeste en hoop dat ze net zulke fijne mensen tegenkomt als wij destijds!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze heeft inmiddels haar eigen kasteel gekregen en woont daar sinds 2 weken met mini prinses

      Verwijderen